Menu

LEES MEER

Op de Utrechtse Heuvelrug vind je unieke en inspirerende locaties voor al jouw zakelijke bijeenkomsten. Wil je je gasten ook laten genieten van een culinaire beleving? We lichten twee unieke locaties voor je uit!

DINEREN TUSSEN DE TANKS IN HET NATIONAAL MUSEUM

Te midden van het natuurschoon van de Utrechtse Heuvelrug, bevindt zich het Nationaal Militair Museum (NMM). Een groots en imposant museumgebouw met internationale allure, dat een spectaculair uitzicht biedt op het omringende natuurgebied. Het NMM is een toplocatie voor jouw event!

Verder lezen  →

BOTANISCHE EN CULINAIRE VERRASSINGEN DOOR HET JAAR HEEN IN HET NATIONAAL BOMENMUSEUM GIMBORN

Nationaal Bomenmuseum Gimborn is de grootste botanische bomentuin van Nederland. In deze oase van rust van 29 hectare vind je een unieke collectie van ruim drieduizend soorten bomen en struiken. Het levende museum biedt ieder seizoen veel om je over te verwonderen, ook als je het Bomenmuseum met een groep wilt bezoeken of voor een zakelijke bijeenkomst.

Verder lezen  →

Dineren tussen de tanks in het Nationaal Militair Museum

Te midden van het natuurschoon van de Utrechtse Heuvelrug, bevindt zich het Nationaal Militair Museum (NMM). Een groots en imposant museumgebouw met internationale allure, dat een spectaculair uitzicht biedt op het omringende natuurgebied. Het NMM is een toplocatie voor jouw event!

De enorme museumcollectie, met topstukken uit de Nederlandse krijgsmacht, biedt het perfecte decor voor ieder evenement. Meer dan 20 indoor en outdoor locaties kunnen geheel in de stijl van jouw event worden ingericht. Met een groots gebaar of in een meer intieme setting. Met militaire precisie voeren wij elk event uit.

Of je nu een productpresentatie op het evenemententerrein organiseert, een congres onder de vleugels van een F-16, een bedrijfsfeest tussen de tanks of een teambuilding in de Arena. Onze keukenbrigade staat graag de hele dag klaar om jouw gasten te voorzien van een moment van ontspanning. Van een goede start van de dag met een vers ontbijt tot een lunch met de lekkerste broodjes, salades en warme snacks. Of van, overheerlijke (zoete) lekkernijen tussen de bedrijven door tot een afsluiting van je evenement onder genot van een drankje en een hapje. Het NMM denkt graag mee wat het beste past bij jouw event.

Wil je jouw gasten echt een unieke ervaring bieden? Denk dan eens aan een heerlijk diner tussen de voertuigen op de vloer en de vliegtuigen boven het hoofd. Sluit de dag af met een sit-down diner aan mooi gedekte tafels, met een walking diner van diverse gerechtjes die je staand kunt nuttigen of met een dinerbuffet waarbij jouw gasten naar hartenlust kunnen opscheppen waar ze zin in hebben. Bij het NMM is het allemaal mogelijk!

Het NMM is dé locatie voor evenementen van een ander kaliber. Laat je inspireren voor jouw event!

LET’S GO!

Meer informatie →

Deel dit artikel 

Het artikel gaat verder na de foto’s

Reizigers en NS-medewerkers onderweg

Reizigers en NS-medewerkers onderweg

Reizigers en NS-medewerkers onderwegWaar de ene reiziger geniet van de rust van het alleen reizen, reizen anderen liever samen. Zo gaat Teun (12) voor het eerst de trein in met zijn twee vrienden en reist Melanie (21) het liefst met haar koningspython of haar...

Stedengids Haarlem

Stedengids Haarlem

Heerlijk hip HaarlemHistorische stad met een jong hartHistorische panden vol hippe hebbedingen, actuele kunst in een zeventiende-eeuwse Vleeshal, knappe koffiebar aan een schitterend hof en groezelige garage met rooftop restaurant. Duidelijk: Haarlem heeft ‘t....